SofaScore – za sve kladioničare a i za prave ljubitelje sporta

SofaScoreSofaScore – Sjajna aplikacija za praćenje skoro svih sportskih dešavanja: u fudbalu, tenisu, košarci, odbojci, vaterpolu, hokeju na ledu, futsalu, rukometu, formuli, motorsportovima (Moto GP, Nascar), kriketu, ragbiju, američkom fudbalu, bejzbolu, badmingtonu, pikadu, snukeru (bilijar) i australijski fudbal (Aussie Rules, nikad čuo, pa sam morao da izguglam 🙂 )
Već nekoliko meseci je koristim. Prođe Evropsko prvenstvo, Olimpijske igre, a ja tek sad stigoh da napišem koju reč o njoj.

 

 

 img_6085img_6084

 

 

 

 

 

 

 

Klub - Crvena zvezdaimg_6090Klub - Crvena zvezda

Šta sve prati i o čemu vas ova aplikacija može obavestiti

Skoro o svemu. Možete izabrati svoj omiljeni klub i tako dobijati notifikacije kad god treba da počne, odnosno završi se, kao i poluvreme istog.

 

 

 

 

 

 

 

Igrač - Crvena zvezda

Igrač - Crvena zvezda

img_6094

Možete pratiti svog omiljenog igrača: kad je ušao/izašao iz igre, dobio karton, povredio se i tome slično. Aplikacija sadrži puno detalja, kao što su ocene kako je igrao ili istorijat njegovih transfera.

 

 

 

 

 

 

 

 

Takođe možete izabrati celu ligu. U tom slučaju, možete doživeti nervni slom od silnih notifikacija kada počinju utakmice te lige. Ovo je više namenjeno kladioničarima i njima može biti bitno, posebno kada je u pitanju Liga šampiona ili Liga UEFA.

Super Liga

 

 

 

 

 

 

 

 

Pruža dosta više informacija od drugih aplikacija koje nekad mogu biti veoma korisne. Aplikacija za Android ili iOS na ovim linkovima. Verzija za desktop se nalazi na ovoj adresi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *