fbpx
Ribolovci Iz Naroda - Nova Vajber Zajednica U Srbiji

Ribolovci Iz Naroda – Nova Vajber Zajednica U Srbiji

Od skoro je pokrenuta nova vajber zajednica pod nazivom “Ribolovci iz naroda”. Iz samoga naziva može se zaključiti kome je namenjena i koga sve okuplja.

Osnovna svrha zajednice je da njeni članovi međusobno dele informacije o stanju na domaćim rekama, kanalima, jezerima pa i komercijalnim ribnjacima. Pod stanjem na vodama se podrazumeva ne samo da li “radi” ili “ne radi” riba, već i kakav je vodostaj, kvalitet vode, kakve su pozicije za pecanje i tome slično.

Prednost ove vajber zajednice, ogleda se u tome da kada želite sa prijateljima otići na pecanje na neku vama nepoznatu destinaciju, a koja pritom nije blizu, a planirali se kamp od 3-4 dana, onda informacije i saveti iz prve ruke mnogo znače.

Ovom prilikom pozivam sve kolege ribolovce da se priključe zajednici i da aktivno učestvuju u vidu širenja informacija u cilju što boljeg ugođaja na vodi. Takođe, ribočuvari kao ljudi čiji je posao da budu konstantno na vodi, pa samim tim imaju najpreciznije informacije, više su nego dobrodošli.

Skeniranjem ili klikom na QR code pristupate vajber zajednici “Ribolovci iz naroda”, a prisutni su i na INSTAGRAMU

BISTRO!

                          <a href="http://invite.viber.com/?g2=AQAAE8LZ%2FO9QkU8FOjcf1V2mPSKTLDotFX2Thp3evwuLH0K0J6MdOvzM2ryB97VF" target="_blank" rel="noopener">
            <img width="111" height="111" src="https://cmiki.rs/wp-content/uploads/2022/04/QR-code-Ribolovci-iz-naroda.png" alt="QR code Ribolovci iz naroda" />               </a>

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *